SUBSOCCER ROMANIA

Cu subsoccer reinventăm fotbalul !

Subsoccer-ul este fotbal pentru toată lumea, de la un copil la un campion la fotbal. Este perfect pentru familii, companii, cluburi sportive și industria de agrement.
Jocurile Subsoccer sunt vândute în peste 70 de țări.
Comanda-ți propriul Subsoccer acum!

SUBSOCCER

Acum și în Romania. Personalizat în culorile tale si cu logo tău. Let`s play !
Cumpară Subsoccer

Ne mândrim să facem parte din marea familie SUBSOCCER. Un joc revoluționar care se vinde în 70 de țări și de azi și în Romania, full personalizat de noi, acest joc va schimba pauza ta de relaxare.
Pregătește-te de joc...

Locații ideale

01 | Școli
02 | Parc de activități 
03 | Petreceri private
04 | Birouri / Locuri de muncă
05 | Football /Evenimente
06 | Arene /Centers
07 | Hoteluri /Restaurante /Pub-uri 

Parteneriate

Poți închiria pentru evenimentul tău public sau privat, mese subsoccer. 
Pentru locații test (  pub-uri, săli de sport, magazine / mall ) puteți solicita o masa test !
Oferte valabile în limita disponibilității !

MODELE

SUBSOCCER

SUBSOCCER 3
Let`s Play

769 euro*

Subsoccer 3 este cel mai ușor și agil model din familia de produse Subsoccer. Jocul este autentic și se poate plasa oriunde.

Material scaune/partea superioară a mesei - oțel vopsit electrostatic;

Structura de țevi - oțel vopsit electrostatic;

Clemă de susținere: polipropilenă turnată prin injecție, oțel inoxidabil;

Țesături și plase: polyester, poliamidă și propilenă;

Covor de joc: policarbonat imprimat uv

Minge inclusă

Lungime 1951 mm

Lățime 814 mm

Înălțime 709.5 mm

Greutatea jocului: 24 kg

Ambalaj : 1200 mm x 400 mm x 195 mm

Greutate joc + ambalaj: 25 kg

SUBSOCCER 7
Let`s Play

2299 euro*

Subsoccer 7 este produsul emblematic al familiei de produse. Fiecare masă de joc Subsoccer 7 este înseriată și asamblată manual în Helsinki, capitala Finlandei.

Ramă – aluminiu;

Partea superioară a mesei – carcasă din policarbonat, protejat împotriva zgârieturilor;

Colțuri – plastic de înaltă calitate;

Plasă – plasă de fotbal

Minge oficială de joc;

Model oficial de competiții.

Masă: 144 × 89 × 75 cm (L×W×H)

Scaun: 45 × 83 × 45 cm (L×W×H)

Zona joc : 89 × 234 cm

Greutate totală: 50 kg

Subsoccer 7 se livrează în 3 pachete:

 Pachetul A (scaune): 25kg
● Pachetul B (masă): 25kg
● Pachetul C (covor joc): 3,5kg

SUBSOCCER 7 CUSTOM 
Let`s Play

Jocurile personalizate de fotbal de masă Subsoccer sunt fabricate pentru o varietate de utilizări. De exemplu, jocul servește drept divertisment excelent la barurile sportive și, în același timp, ca platformă de publicitate pentru sponsori.
Pe de altă parte, dacă îți dorești un joc în sala ta de jocuri, cu siguranță vei ieși în evidență față de celelalte jocuri de fotbal de masă ale prietenilor tăi. O opțiune deosebit de bună este să aveți un Subsoccer în propria grafică și culori.

Opțiuni multiple

Orice culoare RAL

Iluminare cu led

Covor de joc personalizat

Personalizare full print

Personalizare temporară pentru eveniment

Reclamă parteneri

Scaune personalizate

Insertie logo în geamul mesei

Mingea de joc personalizata

Fanion sport inclus

Accesorii sport personalizate*

SUBSOCCER PORTFOLIO

Adidas, în întregime Adidas AG, producător german de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă și articole sportive. La începutul secolului al XXI-lea a fost cel mai mare producător de îmbrăcăminte sport din Europa și al doilea ca mărime din lume. Produsele Adidas sunt marcate în mod tradițional cu o marcă comercială cu trei benzi, care rămâne un element în noile sigle „trefoil” și „munte” ale companiei. Sediul central este în Herzogenaurach, Germania.
Puma SE, marca PUMA, este o corporație multinațională germană care proiectează și produce încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru atletism și ocazional, cu sediul central în Herzogenaurach, Bavaria, Germania. Puma este al treilea cel mai mare producător de îmbrăcăminte sport din lume.
McDonald’s Corporation este un lanț american de fast-food multinațional, fondat în 1940 ca un restaurant operat de Richard și Maurice McDonald, în San Bernardino, California, Statele Unite. Și-au botezat afacerea ca stand de hamburgeri, iar mai târziu au transformat compania într-o franciză, logo-ul Golden Arches fiind introdus în 1953 într-o locație din Phoenix, Arizona.
De la înființarea Premier League în 1992, Southampton a fost o prezență regulată în divizia de elită a fotbalului englez.
Principala onoare a clubului, înființat în 1885, este deținătorul Cupei FA în 1976, dar, de la prima promovare câștigătoare în vechea Divizie Unu în 1966, ei au petrecut doar două perioade, în valoare de 11 sezoane, din top- zbor. Cea mai lungă absență a lor a fost perioada din Campionat și Liga 1 între 2005 și 2013.
Amsterdamsche Football Club Ajax, cunoscut și sub numele de AFC Ajax, Ajax Amsterdam, sau pur și simplu Ajax, este un club de fotbal profesionist olandez cu sediul în Amsterdam, care joacă în Eredivisie, cel mai înalt nivel al fotbalului olandez. Din punct de vedere istoric, Ajax este cel mai de succes club din Olanda, cu 36 de titluri Eredivisie și 20 de Cupe KNVB. A jucat continuu în Eredivisie de la înființarea ligii în 1956 și, alături de Feyenoord și PSV Eindhoven, este unul dintre cele „trei mari” cluburi ale țării care au dominat acea competiție.
Borussia Dortmund este un club important și de succes. BVB a câștigat multe inimi în lunga sa istorie și a oferit multe onoruri majore: UEFA Champions League, trofee europene și campionate germane. Disponibilitatea de a da întotdeauna totul pentru cauză și de a se ridica mereu și din nou după cădere este expresia vizuală a acestei ambiții. A făcut din BVB un punct de vedere permanent în Bundesliga și se asigură că își poate înfrunta adversarii plini de încredere și mândrie.
RasenBallsport Leipzig e.V., cunoscut sub numele de RB Leipzig este un club de fotbal profesionist german cu sediul în Leipzig, Saxonia. Clubul a fost înființat în 2009 la inițiativa companiei Red Bull GmbH, care a achiziționat drepturile de joc ale echipei SSV Markranstädt de rangul cinci, cu intenția de a avansa noul club în Bundesliga de top în termen de opt ani. Clubul de fotbal profesionist masculin este condus de organizația spin-off RasenBallsport Leipzig GmbH. RB Leipzig își joacă meciurile de acasă pe Red Bull Arena. Porecla clubului este Die Roten Bullen.
FC Barcelona și Real Madrid. Inițial referindu-se la competițiile desfășurate în campionatul spaniol, termenul include acum fiecare meci dintre cluburi, cum ar fi cele din UEFA Champions League și Copa del Rey.
Subsoccer a acționat ca partener oficial al La Liga la petrecerea de vizionare a meciurilor El Clasico din Helsinki, în noiembrie 2022.
HEINEKEN – cel mai internațional producător de bere din lume. Este principalul dezvoltator și distribuitor de mărci premium de bere și cidru. Condus de brandul Heineken®, Grupul are un portofoliu de peste 300 de beri și cidru internaționale, regionale, locale și de specialitate. Ne angajăm în inovare, investiții pe termen lung în brand, execuție disciplinată a vânzărilor și management concentrat al costurilor.
PepsiCo, Inc. este o corporație multinațională americană de alimente, gustări și băuturi cu sediul în Harrison, New York, în cătunul Purchase. Afacerea PepsiCo cuprinde toate aspectele pieței de alimente și băuturi. Acesta supraveghează producția, distribuția și comercializarea produselor sale.
Red Bull este o băutură energizantă vândută de Red Bull GmbH, o companie austriacă creată în 1987. Red Bull deține cea mai mare cotă de piață a oricărei băuturi energizante din lume, cu 7,5 miliarde de cutii vândute într-un an.
DHL International GmbH este un serviciu internațional de curierat, livrare de pachete și poștă rapidă, care este o divizie a firmei germane de logistică Deutsche Post. Compania livrează peste 1,5 miliarde de colete pe an.