GAMER DESIGN

Cu excepția aerului, imprimăm pe orice!

Vă mulțumim că ne ajutați să creștem, fiecare vizită ne ajută să înțelegem ce aveți nevoie. Vom încerca să evoluăm spre excelent!

GAMER PRO`

Parteneri

Noi, cei de la Gamer Design, prin colaborarea cu numeroase cluburi și asociații sportive, am învățat cât de important este pentru suporteri să se simtă parte din echipă.
Gama noastră de produse acoperă peste 3000 de articole deosebite, personalizate individual în culorile și simbolurile specifice fiecărui club. Prin investițiile făcute în tehnologie, astăzi putem realiza aproape orice produs personalizat!
Mulțumim cluburilor partenere, împreună am învățat să excelăm! 

Respectarea brandului

Proprietatea intelectuală desemnează ansamblul drepturilor exclusive acordate asupra creațiilor intelectuale. Aceasta se împarte în două ramuri: proprietatea industrială, care cuprinde invențiile (brevetele), mărcile, desenele și modelele industriale și denumirile de origine, pe de o parte, și drepturile de autor, care vizează operele literare și artistice, pe de altă parte. De la intrarea în vigoare a Tratatului privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) în 2009, UE are o competență explicită în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală (articolul 118).

Mulțumim fanilor

Le mulțumim direct si fără echivoc, deoarece suntem obligați să le refuzăm orice comandă venită din partea lor. Noi executăm comenzi doar pentru propietarul / mandatarul brandului, fie el de club sportiv, sau orice altă formă juridică. Nu sunt puține mesajele și rugămințile lor, dar asupra acestui lucru nu ne-am abătut și nu ne vom abate, principiile acestei afaceri au la bază respectul reciproc.
Mulțumim pentru înțelegere, vă vom pune mereu în contact cu responsabilul de brand.

Produse fan shop

Cu dragoste pentru culorile clubului...